De werkplaats van Rep.26 bied u meer!

In de werkplaats van Rep.26 is dagelijks een team van ervaren monteurs aanwezig om ervoor te zorgen dat uw tweewieler snel weer in goede staat verkeerd!


De werkplaats van Rep.26 bied u meer!

De werkplaats van Rep.26 bied u meer!

De werkplaats van Rep.26 bied u meer!


De professionele werkplaats van Rep.26 is zo ingericht dat een groot aantal reparaties of onderhoud van fiets,brommer of scooter snel en vakkundig gerepareerd kunnen worden door ons team van specialisten. Wij streven ernaar waar mogelijk u s'ochtends gebrachte reparatie s'middag weer klaar te hebben staan. De mogelijkheid hiervan is natuurlijk afhankelijk van soort reparatie en drukte in de werkplaats. 

Voor kleine ingrepen kunt u (bij voorkeur s' ochtends) bij ons langskomen voor een directe reparatie klaar terwijl u wacht!(koffie staat altijd klaar!)

Indien u graag een indicatie van de kosten en/of reparatie wilt hebben kunnen wij een prijsopgaaf voor u maken zodat u van te voren weet waar u aan toe bent!(indien de tweewieler toch niet gerepareerd wordt ,betaald u alleen de onderzoekkosten).

Tijdens reparatie van uw tweewieler kunt GRATIS gebruik maken van de Rep.26 leenfiets (zie ander nieuws item) zolang de voorraad strekt!

Uiteraard bieden wij als Bovag 5 sterren bedrijf op alle door ons uitgevoerde onze reparaties 3 maanden Bovag garantie.

Bel: 0182-689753 voor een reparatie of onderhouds afspraak en wij zorgen dat u zo snel mogelijk terecht kunt met uw tweewieler. 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Bij Rep.26 koopt u altijd een eerlijke occasions fiets

Sinds 2016 is Rep.26 met beide filialen aangesloten bij het digitale opkopers register ter voorkoming van handel in gestolen fietsen

Verlichtingsactie op Goudse school

Onze verlichtingsactie op de Goudse school "Het Schateiland" was een succes

Rep.26 in het NOS journaal

5 mei was Rep.26 te zien in het NOS journaal over een item over de toegenomen snorfiets verkoop

Vanaf heden zijn wij ook GLS Pakketshop

Gemakkelijk, voordelig en snel uw pakketten ontvangen en verzenden. Dat kan bij Rep.26, de nieuwe GLS Pakketshop voor Gouda Centrum.

Kentekenbewijs vanaf 1 januari 2014 op creditcardformaat

Vanaf 1 januari 2014 is het kentekenbewijs op creditcardformaat een feit.

Eicma Milaan en Rep.26 ging natuurlijk even voor uw kijken!

We hebben voor u de grootste tweewielerbeurs vd wereld bezocht en zagen vele mooie nieuwe scooters!

Rep.26 start met fiets & scooterverhuur Gouda

Sinds mei 2013 zijn wij gestart met de verhuur van fietsen en scooters!

Inkoop of inruil van uw brommer of scooter bij Rep.26

U wilt uw brommer of scooter inruilen of los aan ons verkopen???? Geen "gezeur" aan uw deur, maar makkelijke en snelle afhandeling, direct een vrijwaring van het kenteken en kontante betaling! Voor meer informatie of voor aan te bieden voertuigen kunt u bellen met 0182-689753 of info@rep26.nl(vragen naar Rolf) Let op: voertuigen dienen minimaal in redelijke staat, niet te oud en uiteraard niet gestolen te zijn! Op afspraak komen wij het voertuig bij u thuis bekijken en eventueel direct ophalen. (Tot max. 15km buiten Gouda)

Extra service: Rep.26 Leenfiets of leenscooter tijdens reparatie van uw tweewieler!

Rep.26 heeft 10 nieuwe leenfietsen en leenscooters in knalgele bedrijfskleur in gebruik genomen als extra service voor de klant.

Schade specialist

Schade gereden,wij lossen het snel en vakkundig voor u op!

NIEUW Kymco Agility Carry (bezorg scooter)

Kymco Agility Carry De Kymco Agility 12" Fat is buiten een perfecte woon-werkscooter ook een praktische scooter voor bedrijven. Voor bezorgen of als lesvoertuig, de Carry is met zijn voor- en achterdrager helemaal geschikt voor transport en daardoor multi-inzetbaar als werkpaard.

De allernieuwste NAU FASHION helmen vind u bij ons in de showroom

Bij ons vind u de mooie nieuwe Nau Fashion helmen. Deze nieuwe modellen zijn leverbaar in div kleuren. In de maten xs t/m xxl Uitgerust met een spiegel vizier. Vanaf 129.90 Model Nau Luxe = 149.90

Ophaal en bezorg service voor uw tweewieler bij Rep.26

Ophaal- en bezorgservice van Rep.26 voor uw tweewieler is lekker makkelijk!